*

Miért éri meg regisztrálnom és mennyivel fogok többet keresni?

A KeressTöbbet.hu célja, hogy minden regisztrált tag számára a jelenleginél jobban fizető új munkahelyet találjon, és ebben minden segítséget megadjon. A magasabb bér a havi nettó fizetésre értendő. Ennek mértéke függ a munkáltatótól, és hatással van rá az aktuális piaci-, gazdasági környezet, illetve a tudásod és tapasztalataid, így nehéz jóslatokba bocsátkozni, hogy ez forintban pontosan mit jelent, de biztosak vagyunk benne, hogy megéri majd váltanod! Arról nem is beszélve, hogy az állásváltásért cserébe további pénzbeli jutalomkifizetés is jár, csak a KeressTöbbet.hu oldalán regisztráltak számára! Ennek részleteiért látogass el a Jutalmam menüpontra!

Miért fizettek jutalmat egy munkahelyváltásért?

A KeressTöbbet.hu első és legfontosabb célja, hogy olyan munkahelyet találjon számodra, mely a jelenleginél jobban fizet. Tudjuk, hogy egy váltás nem egyszerű feladat. Ezért célunk továbbá, hogy a munkahelyváltást lehetőleg minél kevesebb kellemetlenséggel éld meg. Ebben egyrészt kollégáink lesznek folyamatosan a segítségedre, bármilyen problémába is ütközöl. Másrészt szeretnénk Téged motiválni azzal, hogy nemcsak a munkahelyváltás utáni munkabéred lesz magasabb, hanem ezért a bátorságodért további pénzjutalomban is részesítünk. Ennek megfelelően ösztönzőrendszerként cégünk egy jutalmazási rendszert fejlesztett ki. Lényege, hogy minden tagot, akik a KeressTöbbet.hu segítségével találtak állást, megjutalmazunk pénzben, mely összeget a saját bankszámlájukra utalunk két részletben. Ezzel az összeggel kívánjuk segíteni az állásváltásod, és tovább ösztönözni az együttműködésre (regisztrációs adatok megadása, interjúkon való megjelenés, stb). Bővebb információkért látogass el a Jutalmam menüpontra!

Bármilyen magas bérigényt adok meg, azt garantáltan megszerzitek nekem?

A KeressTöbbet.hu oldalon való regisztrációkor többek között azt is meg kell válaszolnod, hogy mennyi a jelenlegi béred, és mi az a magasabb bér, amiért már szívesen váltanál munkahelyet. Ez számunkra - és jövőbeli új munkáltatód számára is - egy tájékoztató jellegű adat, nem garantáljuk, hogy az itt megadott esetleges "álombér"-rel azonos mértékű fizetésed lesz az új munkahelyeden, de az biztos, hogy a jelenleginél magasabb lesz a béred! Így kérünk, hogy olyan fizetési igényt adj meg, melyért cserébe már megérne állást váltanod.

Ha bejelöltem, hogy milyen munkahelyet szeretnék, akkor biztosan csak azzal a munkakörrel kerestek majd meg?

A KeressTöbbet.hu oldalon való regisztrációkor megkérdezünk Téged arról is, hogy jelenlegi munkaköröd mellett még milyen egyéb ismeretekkel rendelkezel, milyen más állást tudnál vállalni. Ez az adat a tájékozódásunkat segíti, hogy tudjuk, milyen munkakörök jöhetnek szóba az esetben.

Mit jelent az, hogy kiemelt diszkréció?

A KeressTöbbet.hu oldalon megadott adataidat a legnagyobb biztonságban kezeljük. Jelenlegi munkáltatód semmilyen körülmények között sem fog tudomást szerezni arról, hogy regisztráltál és esetleg munkahelyet is váltanál magasabb bérért cserébe. Hasonlóképpen, a jelenlegi bérednél megadott összeg sem kerül harmadik fél tudomására. Részletekért kattints oldalunk részletes adatvédelmi szabályzatára!

Miért nem kaptam meg még az oldalon írt jutalmat?

Az általad gyűjtött, maximum 50 ezer forintnyi jutalmadat három esetben NEM tudjuk utalni Neked. 
1. Ha a Jutalmam menüpontban a Számlázási adataim pontot hiányosan töltöd ki, vagy véletlenül rossz adatokat adsz meg. Ekkor értelemszerűen nem tudjuk kifizetni a Téged megillető összeget, így ezt mindenképp ellenőrizd! Természetesen amint ezt az akadályt sikerül elhárítani, úgy már létrejöhet az utalás. 
2. Amennyiben az általunk toborzott új - és jobban fizető - munkahelyedre sikeres felvételt nyertél, és megkezdődőtt a három hónapos próbaidő, de annak lejártakor valamilyen okból mégsem valósul meg a tényleges foglalkoztatásod, szintén nem tudjuk utalni számodra a jutalmad második részletét. Mikor állhat fent ez az eset? Ha akár Te, akár a jövőbeli munkáltatód, akár közösen úgy ítélitek meg a próbaidő alatt, hogy az adott munkakör mégsem Neked való. Bízunk benne, hogy erre nem kerül sor.
3. Ha nem az általunk ajánlott munkakörökben helyezkedsz el vagy az új munkahelyen arról nyilatkozol, hogy nem a Keresstöbbet.hu ajánlotta Neked az álláslehetőséget. 
További információkat a jutalmazási rendszerről a Jutalmam menüpontban olvashatsz!

Lehet több részletben kérni a jutalmat?

Jutalmadat két összegben fogjuk átutalni a Számlázási adataim felületen megadott bankszámlaszámodra. Első részét a KeressTöbbet.hu által talált első sikeres ledolgozott munkanapod után, a másik felét a 3 hónapos próbaidőd lejártát követően. Ezzel összesen akár 50.000 Ft jutalomban részesülhetsz. 

Miért kell email címet és telefonszámot megadnom?

Ezek az elérhetőségek azért fontosak, hogy kollegáink minél hamarabb fel tudják venni veled a kapcsolatot az esetleges munkalehetőségekkel kapcsolatban. Kérünk, hogy regisztrációkor olyan email címet és telefonszámot adj meg, melyen kollégáink - például egy számodra megfelelő és a jelenleginél jóval magasabb bért kínálól lehetőség kapcsán - biztosan el tudnak érni. Fontos tudnod, hogy álláslehetőségekkel, interjúkkal kapcsolatban is elsősorban az email címedre fogjuk küldeni a tudnivalókat. Ha okostelefonod van, érdemes letölteni az email fiókhoz tartozó applikációt, hogy beérkező üzeneteidet a telefodon is azonnal el tudd olvasni.

Kell-e bármilyen adót fizetnem a jutalom után?

A Keresstöbbet.hu jutalmazási rendszere a regisztrálók számára adómentes, ettől függetlenül azt majd az éves adóbevallásban értelemszerűen szerepeltetni kell.

Biztos, hogy jól küldtem el az adataimat? Rendben van a regisztrációm?

Amennyiben a regisztráció során valamilyen adatot hibásan vittél fel, a rendszerünk jelezni fog Neked. A kitöltést folyamatosan nyomon tudod követni, a jutalom fülön belül látni fogod, hogy az adatkitöltés milyen szakaszában jársz. 

Technikai kérdés esetén kihez forduljak?

Ha a regisztráció során bármilyen technikai jellegű kérdés felmerül benned, keress minket bátran a  + 36 20 508 3727 telefonszámon, vagy írj emailt az info@keresstobbet.hu címre.